dinsdag 18 mei 2010

Ditjes en datjes

Vandaag naast mijn werk ook met andere zaken bezig geweest. Ik ben ook bestuurder van stichting Rhodé, een stichting die tot doel heeft in Sneek een gezinsvervangend tehuis op te richten voor 12 meervoudig gehandicapte kinderen met beademingsproblematiek. We zijn nog steeds op zoek naar een strategische partner en via de zorgverzekeraar zijn we nu in contact gekomen met een nieuwe partij. Vanmorgen hadden we een eerste gesprek en ik ben enthousiast.

Verder kwamen ook allerlei campagnezaken langs drijven. Morgen komt de ChristenUnie regiotour naar Fryslân. Voorafgaand zou Esmé Wiegman nog een werkbezoek brengen aan het Antonius Ziekenhuis, maar door een verschoven Kamerdebat over de medische specialisten kan dat niet doorgaan. Jammer, het ziekenhuis heeft veel werk van de voorbereiding gehad en ik ook.

Over twee dagen begint Opwekking, de pinksterconferentie in Biddinghuizen. Ik draai altijd een paar dagen mee als staflid en ben dan verantwoordelijk voor de opzet van de camping. Er worden 17.500 kampeerders verwacht die allemaal hun tent of caravan in één dag volgens brandweervoorschrift moeten neerzetten. Leuke klus. Gelukkig krijg ik hulp van 160 vrijwilligers van de Evangelische Hogeschool, alleen zou ik dat nooit redden. :-) Vanaf zaterdag sta ik natuurlijk in de stand van de ChristenUnie. Misschien tot ziens.